Despre

Despre barbossu.ro fotograf evenimente Targu Jiu, nunti, Trash the Dress

Fereastra spre amintirile tale

About us

   Salutari si bine ai venit pe pagina barbossu.ro !

   Numele meu este Stefan Ceausescu, sunt fotograf profesionist, din orasul Targu Jiu, si fondatorul barbossu.ro, un nume care aduce intotdeauna zambetul pe buzele clientilor nostri, zambete cladite pe o experienta foarte faina, traita impreuna.

   Sunt o persoana foarte sociabila si vesela, dornica de perfectionare, condusa de o pasiune, pentru fotografie, vesnic flamanda.

* fotograf evenimente Targu Jiu, trash the dress, wedding, sedinta foto save the date, sedinta foto after wedding, logodna, mireasa, momente deosebite

Heiii! Numele meu este Emilia, sunt colega lui Stefan si impreuna alcatuim duetul barbossu.ro

Placerea de a surprinde momente delicioase si pline de emotie m-a calauzit spre arta fotografiei si videografiei, pe care le fac cu foarte multa pasiune.

Eu si cu Stefan vom avea grija sa iti captam fiecare zambet, fiecare emotie sau fior din evenimentul tau, astfel, cand te vei uita peste ani la fotografiile si videoclipurile de la nunta ta, botez sau orice alt eveniment care merita cea mai buna inregistrare, iti garantam trezirea la viata a celor mai profunde si emotionante trairi.

Abia astept sa colaboraaaam!  😀

Garantii oferite

Garantiile oferite sunt:

  • garantia ca primiti ceea ce vi se promite, daca nu, veti primi banii inapoi

  • garantie 30 zile ca veti primi inca o copie a amintirilor dumneavoastra in cazul in care un “neprevazut” va strica fisierele, daca nu, veti primi banii inapoi

  • garantia unei experiente de neuitat alaturi de echipa barbossu.ro

Oferta barbossu.ro

Aveti la dispozitie oferta de preturi pentru serviciile foto-video marca barbossu.ro 🙂

Un pret rezonabil pentru evenimentul tau, un pret mic pentru eternizarea amintirilor tale la calitatea ce te reprezinta.

Nu ezita sa ne contactezi si sa ne intalnim la o cafea, sa ne cunoastem personal si sa povestim despre voi si despre ceea ce va doriti 😀

Top